Over GeWoon in Roosendaal

GeWoon in Roosendaal is een moderne, sexbioscoop & shop, die al bijna 30 jaar gevestigd is in Roosendaal. Dat we met onze tijd meegaan, bewijst onze naam alleen al. Geen donkere tinten, geen spannende namen, maar frisse kleuren en een open en eerlijke uitstraling. GeWoon helemaal zoals we zijn. Er is bij ons geen plaats voor eigendunk of egotrippers. Het "WIJ gevoel" is ons uitgangspunt, in GeWoon in Roosendaal is iedereen gelijk ongeacht sexuele voorkeur, leeftijd of gewicht. GeWoon lekker jezelf zijn en die grote boze buitenwereld even vergeten!

Door onze open werkwijze is GeWoon in Roosendaal uitgegroeid tot een drukbezochte en unieke sex gerelateerde locatie. Ons Team bestaat uit ervaren mensen die je graag discreet en enthousiast van dienst zijn. Juist door die ervaring stellen de Teamleden je snel op je gemak, als je jezelf wellicht wat onwennig voelt. Je merkt direct dat je echt welkom bent GeWoon in Roosendaal.

Hierdoor is er een zeer speciale band ontstaan met onze bezoekers, die we dan ook niet voor niets GeWoon in Roosendaal Vrienden noemen. Samen met het Team zorgen zij voor een unieke sfeer.

Dagelijks vinden talloze Dames, Heren, Stellen en Travestie Dames hun "ontspanning" bij ons. Die ontspanning kan je vinden in onze new style sexbioscoop, maar ook thuis na een aankoop in onze shop.

Spanning en sexatie!

Het Team heeft de afgelopen jaren heel goed geluisterd naar onze gasten , bezoekers en Vrienden.
We hebben in ons pand dan ook een een scala aan mogelijkheden ontwikkeld die bijdragen aan de spanning en SEXATIE !!
Of je nu Bi, Gay of Hetero bent? Man, vrouw of Stel?
Een ieder kan, indien gewenst lekker los gaan (met elkaar, alleen of met een wild vreemde !!)
We noemen een aantal bijzonderheden op: de ruime bedden, de darkroom, die tientallen gloryholes, de gloryhole kasten, de DRIE hoogwaardige slings, de speciaal ontwikkelde sex meubels, de vele gluur gaatjes, het Andreas kruis, de gynaecologenstoel, de massage stoel, het labyrint , ons nieuwe PEESKAMERTJE en nog veel meer.
Uiteraard onderhouden we dit alles op zeer hoogwaardig niveau, zeker qua hygiëne.