DI AVOND 17 NOV : GeWoon in Roosendaal was gesloten en toch een TOP avond.

Welke Thema's zijn er deze week?
>>> KLIK HIER <<<

DI AVOND 17 NOV : GeWoon in Roosendaal was gesloten en toch een TOP avond.

Berichtdoor GeWooninRoosendaal » wo 18 okt 2023, 17:36

Hoe het ooit begon:
(ik noem uiteraard geen namen, om de privacy van de bezoekers te waarborgen)

Tijdens de pandemie (wat een vreselijke tijd was dat) heb ik veel en intensief contact gehad met een Dame van de veiligheidsregio.
Ik ben haar nog altijd dankbaar voor haar tijd, kennis en energie, ze heeft GeWoon in Roosendaal - toendertijd - de maximale ruimte gegund om ons vak uit te oefenen.
Tot zover.

Deze Dame heeft een andere baan gevonden en is nu werkzaam op een afdeling binnen de Gemeente Roosendaal. Hoe het precies is gegaan weet ik niet, maar ik werd benaderd door een collega van haar, of hij eens met zijn tafelgenootschap op 'werkbezoek' mocht komen?
Aangezien dit op voorspraak was van de Dame die ik al kende, besloot ik hierop in te gaan en werd er in Mei van dit jaar een verkenningsgesprek gepland, met één van de leden van het genootschap.
Dat verliep heel gezellig en er was wederzijdse interesse om het 'werkbezoek' te laten plaatsvinden en zo geschiedde.
Dinsdagavond 17 Okotober om 19.30 uur.

Vanaf 19.15 uur kwamen de eerste Heren binnen en ik was meteen onder de indruk van hun hartelijkheid naar elkaar en naar mij toe.
Een hele ploeg mooie mensen - in mannelijke vorm - in een bomvolle Praatlaan. Om de lezers een idee te geven hoe divers dit prachtige gezelschap is, deel ik de diversiteit aan beroepen.
(voor zover ik het onthouden heb, want het waren er best veel) :lol:
Ook al is het niet passend in het Nederlands, maar ik schrijf uit respect alle Functies en Beroepen met hoofdletter.
Wat jij er als Neerlandicus van vindt, kan me lekker niets schelen.

Er was een Eigenaar van een Veeteelt / Kaasbedrijf aanwezig, maar ook een HR-manager, een Medewerker van de Gemeente Roosendaal, een Dokter, een Advocaat, een Eigenaar van een bedrijf in Medische Artikelen, een Grafisch Ontwerper, een Accountant, een Eigenaar van een Bedrijf gespecialiseerd in Badkamers, een Eigenaar van een Werving- en Selectiebureau, iemand in between jobs die twijfelde of hij zijn Hart, of zijn portemonnee zijn toekomst zou laten bepalen en nog veel meer.
Zonder enige voorbereiding en zonder iets te overdenken begon ik over mezelf, over het bedrijf GeWoon in Roosendaal, maar natuurlijk ook over het - GeWoon DOEN - te vertellen.

"En nu maar afwachten hoe het genootschap hierop zou reageren?"

Ik kan jullie vertellen dat er al heel snel een mooie chemie ontstond en een bijzondere sfeer. Onder het genot van hapjes en drankjes werden er heel veel vragen (wel100) gesteld en was er alle ruimte voor humor.
Ik ben blij dat ik deze Heren, met een hoofdletter H, heb mogen leren kennen.
Het was een fantastische avond en door de positieve energie van alle aanwezigen ontstond er een prachtig visitekaartje met daarop de Naam: - GeWoon in Roosendaal -

Vooral de onderwerpen sociale controle en liefde voor de medemens in combinatie met de Seksbranche (het cultiveren van het GeWoon DOEN en het waarmaken van onze unieke bedrijfsfilosofie), werden met veel lof besproken en er werd zelfs een vraag gesteld over de toepassing daarvan in andere branches.
Super interessant allemaal.

Ook heb ik de vraag onthouden, waarom Mensen in Seksbioscoop GeWoon in Roosendaal willen werken?
Met enige trots heb ik daar een mooi en uitgebreid antwoord op mogen geven.

Uiteraard hebben we een rondje gemaakt door alle zalen, door de Fluister-Tuin (het was helaas al donker) en hebben de rokers genoten van de berichten op ons aller Pussyalbum in het rookgedeelte van ons aller Johanness-Terras.

Zo tegen 22.15 uur namen we afscheid van elkaar. Ik had nergens op gerekend, toen de penningmeester van het genootschap mij om de rekening vroeg. Uiteraard was dat niet de bedoeling en ik gaf tijdens het uitbrengen van de Namasté-groet aan, dat ze mijn gast waren geweest en dat er van een rekening geen sprake was.
Dat vond de penningmeester geen goed idee en hij vroeg nogmaals om de rekening. "Als je dan speciaal iets wil geven", zei ik, "dan is dit de bijdrage pot".
Het bleek dat we niets tekort waren gekomen en dat is ook weer typerend voor dit mooie genootschap.

In alle eerlijkheid ben ik best wel een beetje jaloers op dit mooie genootschap, want een groep liefdevolle mensen bij elkaar brengen valt nog niet mee anno 2023.
Hulde Mannen.


Heren van dit bijzonder genootschap,
Ik dank jullie hartelijk voor jullie komst, voor jullie fantastische energie als groep en voor het persoonlijke cadeautje dat ik heb mogen ontvangen.
Met een lach op mijn gezicht ben ik huiswaarts gereden, ik had dit voor geen goud willen missen. :loveys:
Als ik ooit nog iets voor jullie kan betekenen, dan weten jullie mij vast wel te vinden.

Groet en voor de kenners - Namasté - (Google dat maar eens)
Mark
Eigenaar Seksbioscoop GeWoon in Roosendaal


>>> Klik Hier <<< als je hierop wil reageren.


:showtits: - Na de enorme upgrade - is GeWoon in Roosendaal DE nummer 1 locatie waar het - iedere dag - gebeurt!


>>> KLIK hier <<< om je bezoek meteen even aan te kondigen en vergeet niet om je wensen, je grenzen en je persoonlijke Thema aan te geven

Avatar gebruiker
GeWooninRoosendaal
Beheerder
Beheerder
 
Berichten: 60880
Geregistreerd: zo 01 nov 2009, 15:44
Woonplaats: BRUGSTRAAT 81 ROOSENDAAL ( recht tegenover het station , 50 meter )

Keer terug naar ONTDEK ONZE THEMA-DAGEN

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten